pondělí 30. června 2014

Just few words - Aneb co bude dále s blogem

Přemýšlím a vůbec mě nenapadá to čím bych začala, dneska to bude opět trochu kecací článek ve kterém se zmíním o více věcech.
Na začátek začnu asi tím že jsem se nemohla dokopat k psaní článku, přišla moje líná chvilka a mě se nic nechtělo, včera celý den pršelo a je jasné že když prší tak je každý znechucen něco dělat.
Dnes se teda konečně vyjasnilo ale znova prší a prší.
Letošní prázdniny se moje rodiče ještě rozhodují kam se pojede na dovolenou, přemýšlí se o Itálii, Maďarsku nebo o Chorvatsku, když to nevyjde tak se nakonec nemusí jet nikam a bude pokoj, poté ještě pojedu na Slovensko.

Dále mě vůbec nenapadá co bych měla psát za články, nemám nějak moc kreativní paměť a tak pořád přemýšlím nad tím co psát. Dokonce zkouším variantu psaní - zarovnání, musím říct že mi to zatím ještě moc nevyhovuje ale časem si možná zvyknu.
Určitě se dočkáte ještě tento týden Wishlistu, June Favourites, New in, a také jsem přemýšlela co takhle udělat menší Giveaway za přesáhnutí 6000 které jsem ještě teda nepřesáhla ale brzy to být může. Moc moc vám Děkuji za vaší aktivitu v sledování článků a i komentování, jsem za to nesmírně ráda ani nevíte jak moc, vážím si toho! :)
Tu radost bych chtěla projevit i nějak jinak, třeba zrovna tou odměnou Giveaway. Rozhodně když vás napadne nějaký nápad co bych měla udělat za článek, budu ráda když mi to napíšete do komentářů nebo klidně na mou stránku která je ZDE, a hodně by mě potěšilo kdyby jste začali "sledovat" můj blog abych věděla kolik mám tak přibližně pravidelných čtenářek.

Nakonec bych se vás chtěla ještě zeptat zda nevíte o někom kdo dělá nějaké jednoduché, pěkné designy na blog protože už si nevím rady co s tím mým dělat.

To by bylo pro dnešek asi vše a vidíme se u dalšího už zajímavějšího článku
Nath :)


2 komentáře:

  1. máme podobný problém:) Taky nevím co mám spát. Teď mám pár věcí napsaných v deníku:) Ale ještě mít čas nafotit fotky..a s tím desingem to ani nemluvím:D Ale mě se ten tvůj vzhled líbí:)
    http://letmebetheunicorn.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň že nejsem sama, někdy mě napadá tolik věcí na psaní článku ale vždy nejsem schopna ho dopsat a to mi dělá docela problém :)
      Focení to je další věc, design nechám asi zatím tenhle protože mi přijde takový normální a obyčejný :)
      Jsem ráda že se líbí, Děkuju :)
      Nath

      Vymazat