sobota 26. dubna 2014

new beginning/nový začátek

Na začátek bych se vám chtěla omluvit za to že jsem docela dlouhou dobu nepřidala žádný příspěvek, nevyhrazovala jsem si na to čas a dostavila se ke mě trochu línost.
Poslední dobou jsem ale začala tak trochu přemýšlet/uvažovat o tom co semnou bude dále a jestli vůbec chci ještě pokračovat v blogerství. Mé rozhodnutí bude asi takové že budu dále pokračovat a trochu se rozběhnu protože když už jsem začala tak je ten důvod pokračovat,
nechci vás zklamat - naopak bych chtěla mít nějaké čtenářky které by na ten blog rády chodili! :)

Udělám to asi tak, že budou články jen ve Středu a v Sobotu jelikož mi to vychází dobře s časem.
Víc už bych asi neprozrazovala, doufám že vám ta moje omluva stačí, že tu budou nějaké čtenářky, a že to půjde vše jak má jít.
A ještě bych vám sem chtěla dát mojí facebookovou stránku na které se budu ukazovat častěji s plnou várkou inspiračních obrázků :)
ZDE

  pro dnešek je to asi vše
Nath

4 komentáře:

  1. Ahoj Nath, ak by sa dalo, prosím pridaj na pravú stranu aj odstavec s odberom Google+. Rada sa pridám ako pravidelná čitateľka. A ak sa bude dať, odstráň aj overenie komentárov :) Tvoja verná čitateľka, Sabi ;)
    - world-by-sabi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, obě věci jsem dala do pořádku a předělala tak jak bylo psáno :) odstavec už jsem tam dala a komentáře už by se také ověřovat neměly.
      Děkuju strašně moc, vážím si toho ♥
      Nath

      Vymazat